Rijd groen, Rijd Slim en bespaar zomaar 4000 euro per jaar!

  • Geef gemakkelijk tot 4.000 euro per jaar minder uit
  • Rijd een auto met de nieuwste techniek, veel veiligheid en alle denkbare comfort
  • Bespaar tijd en geld doordat elektrisch rijden je onderhoudskosten enorm verlaagt
  • En verbeter bovendien de luchtkwaliteit door jouw uitstootvrije kilometer​

Alleen maar pluspunten! Bovendien kun je met een elektrische auto naar alle vakantiegebieden in Europa. En wil je een aanhanger trekken, dan hebben we ook auto’s die dat kunnen!

 

ECAR, dè specialist op het gebied van elektrisch rijden

  • Het enige bedrijf in Nederland waar elke auto elektrisch is. Uniek!
  • Volledig merkonafhankelijk! Bij ons draait het om jouw voorkeur en niet om het merk!
  • Terwijl dealers moeten bestellen, heeft ECAR alles op voorraad! Waarom wachten als je direct elektrisch kunt rijden, en nog voor lagere kosten ook?
  • Bij ECAR vind je altijd wat je zoekt, in elke prijsklasse. Welk type bedrijfsauto of personenauto je ook zoekt, wij hebben ‘m staan of we weten hem te vinden.
  • Bij ECAR gaat elektrisch rijden altijd echt verder dan kopen alleen. Ontdek onze lease-, financiering- en abonnementsopties en rijd elektrisch zoals jij dat wilt!

In de spotlights: een kijkje in ons aanbod

Nieuwsgierig? Wacht niet te lang en vraag meteen een gratis proefrit aan! Bel!


Wie zijn wij?

ECAR (Alphen aan den Rijn) is als onderdeel van autogroothandel Bagnoles de grootste in de Benelux in betaalbare elektrische personenauto’s en bedrijfswagens. Wij leveren deze voor superscherpe prijzen uit voorraad. Desgewenst mét verzekering, financiering, leasing of een abonnement. Wij ruilen je huidige auto in, helpen met laadinfra en berekenen samen hoe je met uitstootvrij rijden jaarlijks duizenden euro’s bespaart.

 

Of je nu zoekt naar een auto van €15.000,- of van € 150.000, wij hebben elektrische bedrijfsauto’s en personenauto’s in elke prijsklasse, van bedrijfsauto’s tot personenauto’s.

Maar bij ECAR draait niet alles om kopen. Ontdek ook onze lease- en financieringsmogelijkheden. Wij omarmen elektrisch rijden. Dus stap in en rijd mee!  

Reviews

Eerlijk advies en goed zaken doen met ECAR

06/05/2024

Heel oriënterend binnen gekomen en op een fijne manier begeleid bij ECAR. Waarom te luxe willen kopen als het niet nodig is? Dat was de visie van verkoopadviseur Dennis. Uiteindelijk met een zeer betaalbare BMW IX1 thuisgekomen en een goede prijs voor mijn oude auto gekregen. Inmiddels bijna een maand verder en de BWM bevalt gelukkig nog steeds. Dank je wel ECAR en Dennis in het bijzonder!. Ga zo door en ik kom vast wel weer eens terug!

Raymond

Aanrader doen wat ze beloven

02/05/2024

Fiat 500 cabrio gekocht tot volle tevredenheid .Omdat we niet bekend zijn met een elektrische auto werden wij goed bijgestaan met raad en daad

William v d Kroon

Wacht niet te lang, kom gewoon bij ons kijken!

Kom langs en maak een proefrit in de auto die jou enthousiast maakt. Onze mensen zullen al je vragen graag beantwoorden en hun enthousiasme overdragen.