Even nadenken kan je veel geld besparen.

  • Elektrische auto’s zijn zeker niet duurder dan benzineauto’s
  • Je kunt er zelfs gemakkelijk zo’n € 4.000,- per jaar mee besparen!
  • Bovendien lever je ook nog eens een bijdrage aan een schoner milieu en meer gezondheid voor je kinderen
  • Bij ECAR ben je bovendien altijd goedkoper uit dan bij anderen

  • En voor je nieuwe elektrische auto ontvang je van ons ook nog eens € 500,- aan laadtegoed!

Elektrisch rijden duur? Wat je nu doet is pas duur!

Een beetje nadenken kan je al veel geld besparen.!

  • Bespaar tot wel €4000,- per jaar!
  • Elektrische auto’s zijn niet duurder dan benzine auto’s
  • ECAR is veel goedkoper dan dealers
  • Ontvang ook nog €500,- laadtegoed!

Elektrisch rijden duur, zoals je zo vaak hoort? Wat je nu doet is veel duurder! Kijk maar!

Ook serieus elk jaar opnieuw geld besparen?! Maak een afspraak voor een vrijblijvende proefrit en een eerlijk rekenvoorbeeld!

Waarom wij je adviseren om over te stappen op elektrisch rijden

Misschien denken je vrienden en kennissen nog dat ze stoer zijn met hun benzine- of dieselauto en dat ze op de kermis wel elektrisch gaan rijden. Maar jij weet wel beter, toch? Elektrisch rijden is niet alleen comfortabel, je trekt iedereen bij het stoplicht eruit en je houdt jaarlijks veel geld over. Want als al aangegeven: elektrisch rijden scheelt je al snel zo’n

€ 4.000 – per jaar! Netto! Bovendien zijn elektrische auto’s bij ECAR zeker niet duurder dan benzineauto’s. Wij hebben geregeld goede gebruikte modellen vanaf zo’n € 7.500,-. Kijk maar eens naar ons aanbod op www.ecar.nl. Hoe dat kan? Wij kopen auto’s overal in Europa in, wij verkopen er veel van, we houden de kosten laag en we lopen hard voor elke klant. Maakt niet uit of je voor een dure of een goedkope auto komt, voor een personenauto of een elektrische bestelbus: jij bent de koning! Wij zijn mede dankzij een lage overhead serieus goedkoper dan anderen. Wel een auto maar onvoldoende geld? Je kunt ook kiezen voor een auto-abonnement, voor ECAR Financiering of voor private lease. Daarnaast kun je via ons goedkoop en goed verzekeren. Wij ruilen je huidige auto in. En wij regelen ook het onderhoud!

Kortom: wij zijn echt enthousiast over elektrisch rijden, we bieden keus uit veel modellen en merken die bijna altijd op voorraad zijn en wij willen dat elke klant ons weer aanbeveelt bij anderen. Daar lopen we hard voor. Kom gewoon proefrijden, ervaar hoe fijn elektrisch rijden is en ga leuke dingen doen met het geld dat je tot dusver steeds weggooide!

Breng een bezoek aan ons bedrijf!

Kom langs en maak een proefrit in de elektrische auto die optimaal bij je past! Ons team zal graag al je vragen beantwoorden.